Kindertherapeuten.com
Het overzicht met kindertherapeuten en kindercoaches
Kindertherapie

Titia Wijbenga | Psycholoog - kindertherapeut - relatietherapeut

Psycholoog---kindertherapeut---relatietherapeut-Harderwijk
De Ruyterlaan 1
3843 EB Harderwijk
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPsycholoog Harderwijk

 

---

Op dit moment heb ik een wachtlijst van circa 8 weken.

Wil je snel een afspraak, kijk dan bij een andere therapeut op deze website.

---

 

 

Ik ben Titia Wijbenga, psycholoog, kindertherapeut en relatietherapeut in Harderwijk. Door middel van psychotherapie, relatietherapie en EMDR begeleid ik kinderen, jongeren en volwassenen om problemen te doorbreken en met meer kracht en vertrouwen verder te gaan.

 

Bij een groot aantal zorgverzekeraars zijn er vergoedingsmogelijkheden (aanvullende verzekering) voor de behandeling.

 

Therapie en coaching voor volwassenen

Ik bied relatietherapie, psychotherapie of coaching voor volwassenen. Problemen kunnen samenhangen met je partner, privéleven of werk. Misschien heb je weinig zelfvertrouwen of last van depressie, boosheid of angst. Het kan zijn dat je veel stress ervaart of dat je relatie vastloopt.

 

Ik help je om gebeurtenissen te verwerken en om je weer goed in je vel te voelen. Zodat je je weer kunt ontspannen en meer balans ervaart. Ook kunnen jij en je partner werken aan een effectievere communicatie en aan meer inzicht in de patronen binnen jullie relatie.

 

Als psycholoog in Harderwijk ben ik gespecialiseerd in behandeling van angst en trauma, als nodig met hulp van EMDR. Andere specialisaties zijn kind en echtscheiding en hoog gevoeligheid.

 

 

Kindertherapie in Harderwijk

Ik geef effectieve en kortdurende psychotherapie aan kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Alle kinderen zijn uniek en verdienen het om op de meest passende manier geholpen te worden.

 

De kindertherapie bestaat uit speelse kindersessies en oudergesprekken waarbij de opvoeding, de school en het gezin aan bod komen. Kinderen vinden het meestal leuk om te komen en voelen zich gehoord.

 

Naast speltherapie bestaat de therapie uit interventies voor ontspannen, meer voelen, ervaren en zelfvertrouwen. Nauwe samenwerking met ouders en eventueel school vind ik in de kindertherapie erg belangrijk, zodat we er gezamenlijk voor zorgen dat het weer goed gaat met je kind.

 

 

EMDR

Door een schokkende ervaring in het verleden kun je soms nog steeds paniekreacties krijgen. Misschien heb je een ongeluk meegemaakt of nare ervaringen gehad met artsen, geweld of de dood.

 

EMDR is een korte, effectieve behandeling van een trauma. Als psycholoog zet ik EMDR in als mensen met veel angst en paniek reageren op dagelijkse situaties. Daarvoor hoeven we niet al te veel over de ervaring zelf te praten.

 

Opleidingen & registraties

EMDR (Nederlandse Academie voor Psychotherapie) Integratieve kindertherapie (Nederlandse Academie voor Psychotherapie) Kindercoach (BGL) Psychosociale therapie (Academie voor Integrale Menswetenschappen) Algemene Sociale Wetenschappen (Universiteit Utrecht). Systemisch Coachen (Caprilli coaching), EFT (relatietherapie).

Specialisaties

echtscheidingsproblematiek, angst en trauma, hooggevoeligheid.

Tarieven

Individueel (55 minuten): 80 euro. Relatietherapie: 112,50 euro per sessie (60-70 minuten). Er zijn afhankelijk van uw verzekering (gedeeltelijke) vergoedingsmogelijkheden. Informeer daarvoor bij uw eigen zorgverzekering.

Openingstijden

maandag en woensdag van 9.00 - 17.00 uur. Op andere dagen wel telefonisch te bereiken.

Ligging


© Kinderpsychologen - kindertherapeuten en kindercoaches
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |