Kindertherapeuten.com
Het overzicht met kindertherapeuten en kindercoaches
Kindertherapie

Gea Boschma | Integratieve psychotherapie, relatietherapeut

Integratieve-psychotherapie,-relatietherapeut-Haarlem
Spaarne 112
2011 CM Haarlem
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Haarlem

Als ouders voelen we ons verantwoordelijk voor het latere levensgeluk van onze kinderen. Vaak zeggen we dan: "Ik ga het héél anders doen dan hoe mijn ouders het deden!" Tot de dag komt dat je je realiseert: "Hmm, in wat ik nu zeg of doe, lijk ik precies op mijn vader of moeder...".

 

Door ons verantwoordelijk te voelen voor het geluk van onze kinderen, zijn we juist bezig hun huidige en toekomstige gelukt te dwarsbomen. Het blijkt een fataal mechanisme te zijn om eigen jeugdproblemen te corrigeren in de opvoeding van de kinderen. Op een dieper niveau draag je je blokkades juist aan de volgende generatie over.

 

Er is een totaal andere manier van omgaan met kinderen mogelijk, bevrijd van de drang tot opvoeden en controleren, en met veel meer ruimte voor liefde en openheid.

 

Wekken bovenstaande woorden weerstand bij je op? Juist dan heet ik je van harte welkom...! Of kun je je er vaag iets bij voorstellen en spreekt het tot je verbeelding? Ook dan ben je van harte welkom! 

 

Ik ben opgeleid in Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Sindsdien heb ik ieder jaar bij- en nascholingen gevolgd, waaronder een relatietherapietraining, trainingen op het gebied van verliesbegeleiding, EMDR (bij angsten en trauma’s) en de opleiding Systemisch werk (familie- en organisatie-opstellingen).

 

In mijn werk als therapeut en trainer begeleid ik individuen en groepen op een doortastende, persoonlijke én professionele wijze en met een gezonde dosis humor.

 

Opleidingen & registraties

Ned. Academie voor Psychotherapie, EMDR, verliesbegeleiding, familie-opstellingen

Therapievormen

  • Opvoedcoach
  • Opvoedondersteuning
  • Ouderbegeleiding
  • Oudercoaching

Tarieven

individueel € 95, relatietherapie € 135 (incl. 21% btw)

Openingstijden

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Ligging


© Kinderpsychologen - kindertherapeuten en kindercoaches
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |